El saber fer de Salgot

person Publicat per: Marina Jofra list En: Sobre Salgot En:

L’objectiu de Salgot: carn de primera qualitat

La nostra prioritat és aconseguir carn de màxima qualitat. Per aquesta raó, només treballem amb proveïdors que cuidin del bestiar en granges tradicionals. 

Per això també vàrem crear l’Ecogranja. En aquest espai Salgot investiga com crear nous embotits i com millorar els existents. L’Ecogranja està situada al Parc Natural del Montseny, allà el bestiar gaudeix d'espais amplis i còmodes a l'aire lliure i una alimentació ecològica i km 0. 

Si veniu a visitar l’Ecogranja, veureu com viuen els porcs i podreu connectar amb la terra i els animals. És una vista que agrada especialment als nens i nenes. 

Els obradors de Salgot

Actualment tenim dos obradors. Can Valeri està situat a Aiguafreda, just a davant de la plaça major. Aquí bullim els buits i preparem els frescos, de la mateixa manera que ho feia el nostre avi al 1928. L’altre obrador està a Balenyà, a tocar de Seva, perquè el clima favorable i privilegiat de la plana de Vic ens permet assecar els embotits curats amb la màxima qualitat.

Relacionat per Etiquetes

Comentaris

No hi ha comentaris en aquest moment!

Deixa el teu comentari

Diumenge Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dissabte Gener Febrer Març Abril Maig Juny Juliol Agost Setembre Octubre Novembre Desembre

Nou registre de compte