Ecogranja

Finca el Saüc

ccpae

L’Ecogranja de Recerca Salgot, a la finca el Saüc, és un espai innovador que
marca la diferència gràcies als seus valors i objectius fundacionals:

respecte-medi-ambient_dark

Compromís amb el medi ambient, amb la societat i el benestar dels animals.

millors-ingredients_dark

Una aposta de futur cap a la qualitat dels embotits i dels seus processos d’elaboració.

innovacio_dark

Continuar innovant des del departament d’investigació i desenvolupament per mantenir i fins i tot superar els alts nivells de qualitat.

L’Ecogranja de Recerca Salgot

L’Ecogranja està situada en una antiga pedrera reforestada, al peu del Parc Natural del Montseny. Reserva de la Biosfera.
Un estudi d’enginyeria ha determinat l’estructura arquitectònica de la granja i la situació geogràfica de les diverses naus, a fi que els animals disposin de llum solar directa i d’un confort natural excel·lent.
Cadascuna de les naus està adaptada al procés de cria dels animals, amb calefacció interior i espais exteriors amplis, on desenvolupen la seva etologia, les seves conductes naturals, de la manera més confortable.
L’Ecogranja, aïllada d’altres granges i amb un control higiènic rigorós, se sotmet a les mesures sanitàries més estrictes.
A més és sostenible en quant al funcionament, gràcies a la gestió dels residus, l’aprofitament i reciclatge d’aigües, i a la generació d’energia pròpia per mitjà de la caldera de biomassa i les plaques solars tèrmiques i fotovoltaiques.

ecogranja01
ecogranja02

Alimentació dels porcs

L’alimentació dels porcs de l’Ecogranja Salgot és totalment ecològica, a base d’ingredients mediterranis com l’ordi, el blat, els pèsols i l’oli d’oliva. La palla i el farratge es cultiven en els camps de la Finca el Saüc, sense cap tipus d’additiu.

Vídeo

Galeria d’imatges

tripadvisor-logologo-super3sictedlogo-turisme-montsenyactivitumlogotip_venda_proximitat_directa_ccpaeIEC_DosJunts_COLORmontseny

Localització