La història de Salgot, una empresa familiar

person Publicat per: Marina Jofra list En: Sobre Salgot En:

Salgot: Una família, una història

Salgot és una empresa familiar que ha passat de generació en generació. La nostra història comença l'any 1928 quan Antoni Salgot va crear l'empresa. L'any 1964 el seu fill Pere el va rellevar. En Pere es va encarregar de donar un bon nom als embotits, també va participar en la creació de projectes d'èxit, com per exemple la denominació Llonganissa de Vic o la denominació d'origen de la botifarra catalana. En l'actualitat és en Valeri qui està al capdavant de l'empresa. El nostre objectiu és apropar els embotits de qualitat a persones com tu que volen cuidar-se sense renunciar als petits plaers.

La visió de futur de la família Salgot

L'Ecogranja de Recerca Salgot és una de les nostres majors fites. Aquest, és un espai que marca la diferència, no només és una granja ecològica, sinó que també compta amb un departament d'investigació i desenvolupament que garanteix el benestar dels animals. Gràcies als estudis que duen a terme, l'ecogranja supera els nivells de qualitat. Això fa que puguem oferir un embotit ecològic de gran qualitat. Som membres fundadors i primers presidents del Cluster Gourmet de Catalunya.

Els valors de Salgot

El nostre principal objectiu sempre ha estat elaborar embotits per compartir a taula envoltats d'amics i família. Crear petits instants que gaudeixis i recordis. Per poder oferir productes boníssims fem servir els millors ingredients i mantenim els processos d'elaboració que han estat premiats i reconeguts en diverses ocasions al llarg de la nostra història.

A la mateixa categoria

Relacionat per Etiquetes

Comentaris

No hi ha comentaris en aquest moment!

Deixa el teu comentari

Diumenge Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dissabte Gener Febrer Març Abril Maig Juny Juliol Agost Setembre Octubre Novembre Desembre

Nou registre de compte