Premis i certificacions

 • 2016

  L’empresa Embotits Salgot ha estat seleccionada com a cas pràctic pel Laboratorio Ecoinnovación de la Fundación Forum Ambiental de la Fundación La Caixa.

 • 2013

  Embotits Salgot ha estat seleccionat com a cas empresarial de canvi estratègic pel Departament d’Ocupació i empresa de la Generalitat de Catalunya.

 • 2010

  Premi Alimentos de España 2010, Producción Agraria. Gobierno de España.

 • 2009

  PITA, Premi a la Innovació Tecnològica Alimentària - Tastum. Generalitat de Catalunya.

 • 2003

  Placa President Macià al mèrit empresarial. Generalitat de Catalunya.

 • 1989

  Medalla d'or de l' Agricultura Catalana. Generalitat de Catalunya.

Load More
ccpae

CCPAE

Registre d’operadors del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica, organisme que exerceix de Control i Certificació dels productes agraris ecològics a Catalunya.
Anualment realitzen una auditoria per verificar el compliment de tots els requisits.

iso

ISO 9001

Norma internacional de gestió de la qualitat. Es realitza una auditoria anual de seguiment del control de la qualitat en tots els àmbits de l’empresa.

igp_vic

IGP Llonganissa de Vic

Distintiu que garanteix que el producte s’adequa a les característiques definides pels estatuts corresponents i que el procés d’elaboració compleix tots els requisits.
Es realitza un control anual.

logotip_venda_proximitat_directa_

Venda de proximitat

La venda de proximitat és una acreditació per la Generalitat de Catalunya que regula la venda de productes agroalimentaris, procedents de la terra o de la ramaderia o bé com a resultat d’un procés d’elaboració o de transformació que es fa en favor del consumidor o consumidora final, directament o mitjançant la intervenció d’una persona intermediària, per part dels productors o agrupacions de productors agraris.