Sumaia 200g.

5,40 €
Impostos inclosos

La nostra sumaia es tracta d’un fuet de forma aplanada de gust suau i gustós. El seu origen és el de la botifarra crua, que s’assecava antigament a pagès. 

Quantitat
Fora d'estoc

Sense gluten
Categories:

Conservació: Conservar en un lloc fresc i sec 

Al·lèrgens: Lactosa, Llet 

Altres característiques: No conté gluten, No conté OGM 

Consum preferent: Consumir preferentment abans de (dies): 90 

Un cop obert l'envàs recomanem consumir abans de (dies): - 

9151

Fitxa de dades

Sense gluten
Si

Ingredients de la sumaia: Carn de porc, Lactosa , Sal, Llet desnatada en pols, Aromes naturals, Antioxidants (Ascorbat sòdic, Àcid ascòrbic), Conservadors (Nitrat potàssic, Nitrit sòdic), Colorant (Cotxinilla), Pebre.

Sumaia artesanal sense gluten 

La sumaia és un embotit curat que té un temps de curació curt, això ens permet aprecia fàcilment el seu origen: l’assecament de la botifarra crua que es feia antigament a pagès. D’un color vermell molt brillant, embolcallada per una flora incipient, té una forma aplanada molt característica. La sumaia és tendre, es fon a la boca i el seu sabor té la dolçor i la suavitat d’un embotit curat encara jove i sucós. 

Amb què puc menjar la sumaia?

La sumaia a la cuina té un grau d’aplicació mitjà i se sol utilitzar més aviat com a aperitiu o berenar. A part del pa de tota la vida, podem menjar-la amb coca de pa dolça. Combina molt bé amb verdures confitades en vinagre com bròquil o pebrots verds. 

També es pot acompanyar al sumaia amb vins blancs o rosats d’agulla. Podem recomanar un bon negre novell o un ull de llebre de mitja criança. Els embotits, en aquest cas la sumaia, i els vins van agafats de la mà, ja que es potencien el sabor mútuament. 

Si prenem la sumaia com a pica-pica, podem menjar-la amb el vi que més ens agradi: la combinació sempre serà bona

Sabies que la sumaia es pot tenir en condicions ambientals i no requereix refrigeració? S’ha de mantenir en llocs frescos i sec per tal de poder apreciar les seves qualitats organolèptiques i ja està. 

 

Productes relacionats ( 4 altres productes de la mateixa categoria )

Nou registre de compte