Sumaia llescada 80g.

2,25 €
Impostos inclosos

La nostra sumaia es tracta d’un fuet de forma aplanada de gust suau i gustós. El seu origen és el de la botifarra crua que s’assecava antigament a pagès. 

Quantitat

Sense gluten
Categories:

Conservació: Conservar entre 0º i 5º C 

Al·lèrgens: Lactosa, Llet 

Altres característiques: No conté gluten, No conté OGM 

Consum preferent: Consumir preferentment abans de (dies): 90 

Un cop obert l'envàs recomanem consumir abans de (dies):  - 

9332
4 Elements

Fitxa de dades

Sense gluten
Si

Ingredients: Carn de porc, Lactosa , Sal, Llet desnatada en pols, Aromes naturals, Antioxidants (Ascorbat sòdic E-301, Àcid ascòrbic E-300), Conservadors (Nitrat potàssic E-252, Nitrit sòdic E-250), Colorant (Cotxinilla E-120), Pebre. 

Sumaia llescada sense gluten

La sumaia llescada és un embotit curat que preparem de manera tradicional, té un temps de curació curt, això ens permet apreciar el seu origen: una botifarra crua assecada com es feia antigament a pagès. Té un color vermell molt brillant i està embolcallada per una flora incipient, un dels seus trets més característics és la seva forma aplanada. La sumaia llescada de Salgot és tendre, es fon sola a la boca i el seu sabor té la dolçor i la suavitat d'un embotit curat encara jove i sucós.

Com preparar la sumaia llescada

La sumaia no se sol cuinar, normalment es menja com a aperitiu o berenar. Combina molt bé amb el pa de tota la vida, però també la podem menjar amb coca de pa dolça. Com que aquesta sumaia és llescada, només haureu d’obrir l’envàs i preparar les torrades o entrepans. Aquest format també és molt pràctic per preparar un pica-pica. 

L'acompanyant ideal per la sumaia és el vi, tant els vins blancs o com els rosats d'agulla. Podem recomanar un bon negre novell o un ull de llebre de mitja criança. Ja saps que els embotits i els vins van agafats de la mà, això és degut al fet que es potencien el sabor mútuament.

Si menges la sumaia llescada com a pica-pica, pots acompanyar-la amb el vi que més t'agradi: la combinació sempre serà bona.

La sumaia llescada es pot tenir en condicions ambientals i no requereix refrigeració. S'ha de guardar en llocs frescos i secs per tal de poder apreciar les seves qualitats organolèptiques.

Productes relacionats ( 4 altres productes de la mateixa categoria )

Nou registre de compte