Secallona 100g.

3,10 €
Impostos inclosos

La nostra secallona és un embotit amb forma de ferradura i molt prima. Una curació més acabada fa que destaquin les aromes de la condimentació i la carn curada. 

Quantitat

Sense gluten
Categories:

Conservació: Conservar en un lloc fresc i sec 

Al·lèrgens: Lactosa, Llet 

Altres característiques: No conté gluten, No conté OGM 

Consum preferent: Consumir preferentment abans de (dies): 90 

Un cop obert l'envàs recomanem consumir abans de (dies): - 

9115
46 Elements

Fitxa de dades

Sense gluten
Si

Ingredients: Carn de porc (155 g. per cada 100 g. Secallona), Greix de porc, Lactosa , Llet desnatada en pols, Sal, Pebre, Antioxidants (Ascorbat sòdic E-301 i Àcid ascòrbic E-300), Conservadors (Nitrat potàssic E-252, Nitrit sòdic E-250), Colorant (Cotxinilla E-120). 

La secallona, l’embotit curat en forma de ferradura

Com el seu nom indica, és un dels curats més secs. Amb forma d’una ferradura i molt prima, és de tacte consistent i d’un color especialment brillant. Una curació més acabada fa que destaquin les aromes de la condimentació i la carn crua. En menjar-la s’esmicola en un primer moment i després es fon a la boca per deixar-nos al paladar un gust que ens fa pensar en les coses fetes amb calma. 

Amb què puc menjar la secallona?

Tot i ser ideal per aperitius, combina molt bé dins de les amanides. Podem servir-la amb bastons de pa torrat, acompanyant un bon formatge de cabra de pasta tova. 

La secallona és apta per ser acompanyada de vins generosos de Xerès. Amb caves i negres joves també combina perfectament. 

La recomanació Salgot per conservar la secallona:

S’ha de conservar la secallona en un lloc fresc i sec. És recomanable tapar la secallona amb un drap de cuina perquè no perdi la seva consistència i no es ressequi. 

Productes relacionats ( 4 altres productes de la mateixa categoria )

Nou registre de compte