Llonganissa amb pebre 460g.

12,83 €
Impostos inclosos

 La nostra llonganissa recoberta amb pebre té un sabor i un aroma intensos amb boca, sense resultar excessius. 

Quantitat

Sense gluten
Categories:

Conservació: Conservar en un lloc fresc i sec 

Al·lèrgens: Lactosa, Llet 

Altres característiques: No conté gluten, No conté OGM 

Consum preferent: Consumir preferentment abans de (dies): 120 

Un cop obert l'envàs recomanem consumir abans de (dies): - 

9107
4 Elements

Fitxa de dades

Sense gluten
Si

Ingredients: Carn de porc, Greix de porc, Lactosa , Llet desnatada en pols, Sal, Maltodextrina, Espècies, Antioxidants (Ascorbat sòdic, Citrat Trisòdic), Conservadors (Acetat sòdic, Nitrat potàssic, Nitrit sòdic), Aroma, Potenciador de sabor (Glutamat monosòdic), Sucre, Dextrosa, Pebre, Extracte de llevat, Colorant (Cotxinilla). Recobriment de pebre (5%), Gelificants (Goma aràbiga, Goma xantana), Conservador (Pimaricina). Budell estret de porc comestible natural. 

Llonganissa al pebre Salgot

La llonganissa al pebre Salgot és un embotit que té una particularitat: està recobert de pebre. Això li dona un gust i una olor molt bons. Els amants d’aquest espècie gaudiran d’una aroma i sabor intensos en boca sense resultar excessius. 

Com menjar la llonganissa al pebre?

La llonganissa al pebre es pot menjar com a entrant, aperitiu o pica-pica. Combinar la llonganissa al pebre amb una amanida de ruca ajudarà a desengreixar i suavitzar la potència del pebre. És recomanable trossejar la llonganissa en talls molt fins. Per evitar que s’oxidi es tallarà a taula, just abans de consumir-la. 

Es pot utilitzar la llonganissa al pebre per amanir plats, picades o talades a flocs, sobre uns calamarsons a la planxa, peixos o bé uns lletons de xai. 

Consells per guardar la llonganissa al pebre

Conservar-la al frigorífic si ja s’ha encetat la peça. Si no, es pot penjar en un lloc sec a temperatura ambient: el procés d’assecat continua. 

 

Productes relacionats ( 4 altres productes de la mateixa categoria )

Nou registre de compte